Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Çocuk Gelişimi Sertifikası

Çocuk Gelişimi Sertifikası Ankara'da 3Bilgi Eğitim Kurumları bünyesinde Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı olarak verilmektedir. Sizde Çocuk Gelişimi Sertifikası alabilirsiniz.
Çocuk Gelişimi Sertifikası

Çocuk gelişimi son dönemlerin en popüler eğitim konularından birisi haline gelmiştir. Zira başta Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir yanında, çocuk gelişimi üzerine eğitim kurumları açılmaktadır. Günümüz koşullarının ağır bir şekilde ilerlemesi, insanların çocuklarına yeteri kadar vakit ayıramamasına yol açmaktadır. Bu yüzden insanlar da çocuklarını, güvenebileceği ve gönül rahatlığı ile emanet edebileceği eğitim evlerini tercih etmektedir. Son zamanlarda bu tarz yerlere yoğun ilgi olduğundan dolayı, eğitmen eksikliği hissedilmektedir. Çocuk gelişimi eğitimi alıp, bu alanda bir sertifikaya sahip olduğunuz takdirde çok rahat bir iş bulabilirsiniz. Çünkü çocuk gelişimi üzerine kariyer yapmış kişilere iş teklifi anında gelmektedir.

Eğitim Hakkında Tüm Detaylar için tıklayınız

Kurslarımızda verdiğimiz eğitim 936 saat sürmektedir. Bu zaman dilimi içerisinde çocuk gelişimine dair tüm detaylar öğrencilerimize verilmektedir. Kursu başarıyla bitirdiğiniz takdirde, istediğiniz herhangi bir eğitim kurumunda işe başlayabilirsiniz. Kurslarımızda eğitim veren ekibimiz alanında uzman olduğu için, sizlere çocuk gelişiminin teknik konularını öğretecektir. Ayrıca çocuk gelişimi kurslarımıza katılan herkes, MEB onaylı sertifika kazanmaktadır. Bu sertifika MEB onaylı olduğundan ötürü, iş başvurularında sizleri rakiplerinizden bir adım önde tutacaktır. İş bulmakta güçlük çekiyorsanız veya çocuk gelişimine ilgi duyuyorsanız, bu kurs fırsatlarını kaçırmayınız. Esnek ödeme koşulları sayesinde cebinizi yormadan çocuk gelişimi kurslarına katılabilirsiniz. 3Bilgi eğitim merkezi olarak çocuk gelişimi kursu alan öğrencilerimizin ilgili sınavlarda %90’ın üzerinde başarı kazandığını belirtmekten büyük bir gurur duyuyoruz.

Sizi Arayalım

 

SON HABERLER