Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Garantili Hızlı Okuma Kursu Ankara

Garantili Hızlı Okuma Kursu nasıl olur demeyin! Eğitimimize katılan öğrencilerimiz eğitimden verim alamadığını düşünürse ücretsiz olacak eğitimi tekrardan alma imkanına sahipler.
Garantili Hızlı Okuma Kursu Ankara

3Bilgi Eğitim Kurumları Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Hızlı Okuma Eğitimleri Erdem Taşkınsu yönetiminde yapılmaktadır. Eğitimlerimiz, öğrencilerimizin talebine göre hafta içi akşam, hafta içi gündüz ya da hafta sonu olarak yapılabilmektedir. Sınavlara hazırlanıyor olabilirsiniz ya da okunmayı bekleyen binlerce sayfalık kitaplarınız olabilir. Hızlı Okuma Eğitimi sayesinde hem okuduklarınızı daha hızlı anlayacaksınız hem de daha hızlı okuyacaksınız

Garantili Eğitim
3Bilgi olarak size dakikada 1500 kelime ya da 2000 kelime okutacağımızı vaad etmiyoruz. Dakikada 1500-2000 kelime okumak ve anlamak istisnadır. Normal insan beyni eğitimde anlattığımız teknikler ile 600-700 kelime okuyabilir. Bu sebeple size sadece yapabileceklerimizi vaad ediyoruz. Şuan ki hızınızdan %300 oranında bir artış olduğunu eğitim sonunda kendiniz göreceksiniz. Eğitim sonunda verim alamadığınızı düşünürseniz ÜCRETSİZ olarak eğitimi tekrar alabilirsiniz.

MEB Onaylı Sertifika ve Eğitmenlik
Hızlı Okuma Eğitiminizin ardından Milli Eğitim Bakanlığını tarafından uygulanan sınava katılarak MEB onaylı Hızlı Okuma Sertifikası alabilir ve sizde bu sertifika ile EĞİTMENLİK yapabilirsiniz.

 

SON HABERLER