Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Grafik Tasarım Kursu Ankara

Grafik Tasarım Kursu Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ve Adobe lisanslı olarak 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından verilmektedir.
Grafik Tasarım Kursu Ankara

Grafiker olmak isteyenlerin ya da tasarım konusunda kendini geliştirmek isteyenlerin tercih ettiği eğitimimizde Adobe Photoshop, Adobe İllustrator, Adobe Indesing ve Corel Draw programları uygulamalı olarak öğretilmektedir. Eğitim sonunda ise katılımcılar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınava katılarak MEB onaylı Grafik Tasarım sertifikası alabilmektedir.

Eğitim 100 saat sürüyor
Grafik Tasarım Eğitimi toplamda 100 saat sürmektedir. Her paket programa 25 saat ayrılmaktadır. 100 saatlik eğitimin ardından katılımcılar rahatlıkla istedikleri konuda tasarım yapabilmektedir.

Proje odaklı Eğitim
Eğitimlerimiz her program için ayrı proje çalışmaları ile yapılmaktadır. Yani sadece öğretmenin konuları anlatıp geçmesinden ziyade anlatılan her konudan öğrencinin proje yapması sağlanır. Böylelikle katılımcılar eğitimden tam donanımlı olarak ayrılırlar.

Eğitim sonunda MEB Sertifikası
Eğitime katılan öğrenciler kurs sonunda Milli Eğitim tarafından yapılan sınava katılıp başarılı oldukları takdirde MEB onaylı sertifika alabilmektedir.

Her öğrenciye ayrı bilgisayar
Eğitimlerimizin interaktif olarak yapılmasından dolayı her öğrencimize bir adet bilgisayar düşecek şekilde sınıflarımız organize edilmiştir. Sınıflarımız toplamda 12 kişiliktir. Yani öğrenilerimiz VIP sınıflarda özel ders gibi eğitim almaktadır.

Bilgisayar İşletmenlik Kursu Ücretsiz
Grafik Tasarım Kursu’na katılan tüm öğrencilerimize Bilgisayar İşletmenlik (Word, Excel ve Power Point) Eğitimi ücretsiz olarak verilmektedir. Dileyen öğrencilerimiz Grafik Tasarım kursu ile aynı zaman da bu eğitimi de alabilmektedir.

Sizi arayabiliriz
Grafik Tasarım Kursu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz 0312 232 11 12 numaralı telefonu arayabilir ya da BU BAĞLANTIYI tıklayarak sizi aramamız ve bilgi vermemiz için telefon numaranızı bize iletebilirsiniz…

SON HABERLER