Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Grafik Tasarım Kursu Ankara

Grafik Tasarım Kursu almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 3Bilgi Eğitim Kurumları'nın sizlere sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz...
Grafik Tasarım Kursu Ankara

Grafik Tasarım Kursu Ankara, 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından profesyonel olarak verilen bir eğitimdir. Grafik Tasarım Kursu'ndan mezun olan öğrencilerimiz rahatlıkla matbaa, reklam ajansı vb iş kollarında çalışabilmektedir.

Grafik Tasarım Kursu dev 4 paketten oluşmaktadır. Adobe ürünlerinden Photoshop, Illustrator, İndesing ve ayrıca diğer bir vektör programı Corel Draw eğitimi paketimizi oluşturmaktadır.

100 Saatlik grafik tasarım kursumuz alanında uzman en az 15 yıl tecrübeli Adobe yazılım geliştiricileri tarafından verilmektedir. Ayrıca kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'nın sınavına giren adaylar MEB onaylı Grafik Tasarım sertifikası alabilmektedirler.

Grafik Tasarım Kursu Adobe Lisanslı ürünler üzerinden verilmektedir. Ayrıca eğitim göreceğiniz PC'ler 22' LED monitörlerden oluşmaktadır.

3Bilgi Grafik Tasarım Kurslarına sadece 500 TL ödeyerek katılabilirsiniz. Evet yanlış okumadınız 4 prof program sadece 500 TL. Ayrıntılı bilgi için  0312 232 11 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

SON HABERLER