Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

MEB Onaylı F Klavye Sertifikası

3Bilgi Eğitim Kurumları F Klavye Eğitiminde Milli Eğitim Bakanlığı onayını alarak Türkiye'de ilk kez MEB onaylı F Klavye sertifikası vermeye başladı.
MEB Onaylı F Klavye Sertifikası

On Parmak Kurslarında Ankara'nın en çok tercih edilen kurumumuz F Klavye eğitimimin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onayını alarak Türkiye'de ilk kez MEB sınavı yaparak F klavye sertifikası verecek. 

Ne işe yarayacak F Klavye Sertifikası
Memur olmak için binlerce zabıt katibi adayı ter döküyor. Sınav başvuru şartlarında bulunan daktilografi veya bilgisayar işletmenlik sertifikası da adaylarda kafa karışıklığına yol açıyor. Mesela ben okulda bilgisayar eğitimi aldım acaba sertifika almam gerekiyor mu gibi sorularla sık sık karşılaşıyoruz.

Esasında başvuru şartlarında detaylı bir açıklama mevcut fakat daktilo ve bilgisayar işletmenlik sertifikası konusunda kişiler tereddüt ediyor. Bizde bu karışıklığın önüne geçebilmek adına Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Klavye sertifikası eğitimlerine başladık. Yani kişiler eğitim sonunda MEB tarafından yapılan klavye sınavına katılarak MEB onaylı F klavye sertifikası alabiliyor. 

Müjde Adalet Bakanlığı Kabul ediyor
Adalet Bakanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşme neticesinde Hızlı Klavye Kullanımı sertifikasının da kabul edildiği belirtilerek herhangi bir sorun yaşanmayacağı söylendi.

 

SON HABERLER