Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

On Parmak Kursu Ankara Kızılay

Garantili On Parmak klavye Eğitimlerimiz ile sizde kariyerinize yön verebilirsiniz.
On Parmak Kursu Ankara Kızılay

3Bilgi Eğitim Kurumları kurulduğu günden bugüne beri gerek kişisel gelişim eğitimleri, gerek bilgisayar eğitimi ve gerekse diğer eğitim alanlarında her gün çıtasını bir basamak yükseltiyor.

Amacı kaliteli eğitim vermenin yanında kurumun çıtasını her geçen gün yükseltmek olan 3Bilgi Eğitim Kurumlarının birlikte çalıştığı öğretmenler de gelişime açık kendi alanında kurumla birlikte ilerlemeyi hedefleyen kişilerden oluşmaktadır. Bunun örneklerini on parmak klavye eğitmeni Ümit Öztürk ve Çelebi Öztürk hocalarımız tarafından sergilenmiştir.

F KLavye Öğretmenleri Kimler?
Ümit Öztürk, Türkiye'de yayın yapan internet sitesinin, internet üzerinden klavye kullanımı konusunda yaptığı yarışma sonucu 3 dakikada 291 kelime yazarak Türkiye Üçüncüsü olarak derecelerine bir yenisini ekleyerek öğrencilerine örnek olmuş ve motivasyonlarında olumlu artış sağlamıştır.

Eğitim Garantisi Nedir?
Eğitimlerimiz standar olarak 36 saat sürmektedir. Fakat 36 saat içerisinde on parmak yazmayı öğrenemeyen kursiyerlerimiz herhangi bir ücret ödemeden öğrenene kadar kursa devam edebilmektedirler.

Bilgisayar İşletmenlik Kursu Ücretsiz!
On Parmak F Klavye eğitimi alan tüm öğrencilerimize Zabıt Katipiliği sınavında istenilen Bilgisayar İşletmenlik Kursunu ücretsiz olarak veriyoruz.

Nasıl Kayıt Olurum?
Sizde Zabıt Katipliği sınavında başarılı olmak istiyorsanız profesyonel eğitim veren hocalarımızdan eğitim alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken 0312 232 11 12 numaralı telefonu aramak.

SON HABERLER