Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

3Bilgi Eğitim Kurumları 19 Mayıs Kutlama Mesajı

3Bilgi Eğitim Kurumları Kurucusu Lütfü Çeliktaş 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
3Bilgi Eğitim Kurumları 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Çeliktaş "Milletimizin varoluş mücadelesinin ilk kıvılcımı olan 19 Mayıs, tarih boyunca hep en yukarıda tuttuğumuz bağımsızlık duygumuzun bir yansımasıdır. Samsun’a atılan o 'ilk adım', Kurtuluş zaferine atılan en önemli adımlardan biridir" dedi/p>

Lütfü Çeliktaş mesajında şu sözlere yer verdi; "Samsun’dan başlayan ve tüm yurda yayılan ulusal birlik ve beraberlik şuuru, kurtuluşa ulaşmamızın ana unsurudur. Bu günde aynı şuuru devam ettirmek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sonsuza dek yaşatmak ortak düşüncemiz olmalıdır. 19 Mayıs 1919, vatanın yazgısını değiştiren, yarınlarını aydınlatan, çağdaş, uygar bir yaşama yönlendiren ve sonuçta tam bağımsızlığını sağlayan gün olarak tarih sayfamızda yerini almıştır. Bu sebepledir ki, Mustafa Kemal Atatürk'e doğum günü sorulduğunda, 'İşte benim doğum tarihim 19 Mayıs 1919' cevabını vermiştir."Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlar saygılar sunarım."

SON HABERLER