Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

936 Saatlik Çocuk Gelişimi Kursu Ankara

936 Saatlik Çocuk Gelişimi Kursu almak isteyenler kurumumuz ile irtibata geçebilir.
936 Saatlik Çocuk Gelişimi Kursu Ankara

936 Saatlik Çocuk Gelişimi Kursu 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olarak verilmektedir. Yaklaşık 8 ay süren 936 saatlik Çocuk Gelişimi eğitiminde kişi tam donanımlı olarak mezun olmaktadır.

Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık bir yapıda bulunmaya başlaması nedeniyle, mesleki yeterliklerin de geniş tabanlı bilgilere, becerilere ve tavırlara dayalı olmasını ve programların buna göre geliştirilmesini zorunlu hâle getirmektedir. Daha önce daha az süreli Çocuk Gelişimi Eğitimi'de değişen teknolojik koşullara uyum sağlanması bakımından tekrar güncellenmiş ve 936 saate çıkarılmıştır.

936 Saatlik Çocuk Gelişimi Eğitimi müfredatı hazırlanırken uluslararası düzeyde meslek elemanlarından beklenen yeterlikler çeşitli araştırmalar ve yerli/yabancı uzman görüşlerine dayanılarak tespit edilmiş, elde edilen sonuçlar program çalışmalarına aktarılmıştır.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğretim programları, gelişmelere bağlı olarak esnek ve sürekli güncellenmeye uygun bir yapıda tasarlanmıştır. Bireyler kazandıkları güncel mesleki yeterlikler doğrultusunda istihdam edilebileceklerdir.

Sizlerde 936 Saatlik Çocuk Gelişimi Eğitimine katılmak istiyorsanız 0312 232 11 12 numaralı telefonumuzu arayıp kaydınızı yaptırabilirsiniz.

SON HABERLER