Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Bilgisayar Kursu Kızılay Ankara

Bilgisayar Kursu Kızılay Ankara 3Bilgi Eğitim Kurumları adresinin kısaltmasıdır.
Bilgisayar Kursu Kızılay Ankara

Bilgisayar Kursu 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından profesyonel olarak verilmektedir. Necatibey Cad. No:15 Kat:2-3 Kızılay Ankara adresinde hizmet veren 3Bilgi'in esas amacı %100 öğrenci memnuniyetidir. Bu sebeple yapılan kampanyalar arasında bir kusa yazılıp verim alamadığını düşünen öğrenciler aynı kursu ücretsiz olarak alma imkanına sahipler.

Bilgisayar Kursu alanında verimli çalışmaları ile adından söz ettiren 3Bilgi tüm toplu taşıma araçlarına yakınlığı ile merkezi bir yerde olmanın da kıursiyerler açısından önemini bir kat daha artırıyor. Ego otobüslerine 20 metre, Metroya ve Minibüse 200 metre mesafede olan 3Bilgi eğitim kurumlarından dilediğini tüm Bilgisayar Kursu eğitimlerini alabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığığına bağlı olarak hizmet veren kurum yakın gelecekte Uzaktan Eğitim vermeye de başlayacak. Konuyla ilgili alt yapı çalışmalarının hızla sürdüğü kurumda Bilgisayar Kurslarının yanında mesleki gelişim ve kişisel gelişim eğitimleri de yapılmaktadır.

Bilgisayar Kursu alanında 3Bilgi ismi ile 2 yıldır faaliyet gösteren kurum Ankara'da en dikkat çekici bilgisayar kurslarından biridir. S    izde 3Bilgi Eğitim Kurumları ailesine katılmak isterseniz 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezini aramanız yeterli Çağrı Merkezi Numarası: 0850 303 88 68 ( Sabit numaraları arama tarifesi ile ücretlendirilir)

SON HABERLER