Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Ücretsiz Kişisel Gelişim ve Proje Yazma Eğitimi

3Bilgi Eğitim Kurumları mezunlarına özel 2017 ilk açı için bir sürpriz hazırladık. Tamamen ÜCRETSİZ Kişisel Gelişim ve Avrupa Birliği Proje Yazma eğitimini mezunların katılımına açık olarak planladık.
Ücretsiz Kişisel Gelişim ve Proje Yazma Eğitimi

3Bilgi Eğitim Kurumları ve Tüketiciyi Koruma ve Dayanışma Birliği Derneği iştiraki ile 2 farklı grup halinde Ücretsiz Kişisel Gelişim ve AB Proje Yazma Eğitimi Ankara Midas Otel'de yapılacak. Eğitimi alanında uzman Prof. ve Akademisyenler verecek. Eğitim sonunda katılımcılara AB Sertifikası takdim edilecek. Eğitim aralarında ücretsiz olarak cafe break servisinin yanında öğle arasında da tüm katılımcılara yine ücretsiz öğle yemeği ikramı yapılacak.

AB Tarafından finanse edilen eğitim programımıza 3Bilgi Eğitim Kurumları Mezunlarına öncelik tanınacak. Siz de bu eğitime katılmak isterseniz lütfen kurs müdürlüğüne gelerek Ücretsiz eğitim kayıt formunu doldurunuz. 

Eğitim detayları:
1. Grup Eğitim Tarihi: 12-13-14 Ocak 2017
2. Grup Eğitim Tarihi: 19-20-21 Ocak 2017
Eğitim Saatleri: 09:00-16:00
Eğitim Yeri: Ankara MİDAS otel

Eğitim programı aşağıda gösterilen şekilde olacaktır. Katılımcılardan hiç bir şekilde ücret talep edilmeyece, olup organizasyon tamamen ücretsizdir. 


EĞİTİM PROGRAMI 1. GRUP
Eğitim Programı-1

EĞİTİM PROGRAMI 2. GRUP
Eğitim Programı-2

SON HABERLER