Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Çocuk Gelişimi Kursu ile 936 saatlik Sertifika alabilirsiniz

Çocuk Gelişimi Kursunu alarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 936 saatlik Sertifikanızı alarak siz de çalışmaya başlayabilirsiniz.
Çocuk Gelişimi Kursu ile 936 saatlik Sertifika alabilirsiniz

Ağaç yaşken eğilir, atasözü çocuk gelişimini en iyi şekilde açıklamaktadır. Türkiye’yi ileriye taşıyacak, önemli buluşlara imza atacak nesiller yetiştirmek istiyorsak, onların çocukluk dönemlerinde gerekli donanımlara sahip olmasını sağlamalıyız. Bu düşünce ile çıktığımız yolda, 3Bilgi Kurumları bünyemizde Çocuk Gelişimi Kursları vermeye devam ediyoruz. Çocuklarda görülen problemler ve bu problemlerin çözümleri üzerinde eğitim veriyoruz. 936 saat süren çocuk gelişimi kursu sonrasında herhangi bir kurumda işe başlayabilirsiniz.

Çocukların gelişim sürecinde mümkün olduğunca pedagojik yaklaşımda bulunmak gerekmektedir. Zira en ufak yanlışlar dahi çocuğun geleceğinde birtakım sorunların meydana gelmesine yol açabilir. Çocuk gelişimi kursu sırasında hemen her sorun üzerinde durulmaktadır. Bu kursu başarıyla bitirdiğiniz takdirde çocuk gelişimi hakkında neredeyse tüm donanıma sahip olacaksınız. Çocukların tüm sorularına veya davranışlarına bir çözümünüz olacak. Bu garantiyi sizlere vermekten onur duyuyoruz. Ayrıca çocuk gelişimi kurslarımızdan mezun olan kişiler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış olan çocuk gelişimi sertifikasına sahip oluyor. Bu sertifika sayesinde çeşitli alanlarda iş imkanı elde edebilirsiniz. 936 saat süren çocuk gelişimi kursu sayesinde çocuklara olan bakış açınız değişecek. Onların dünyasını daha yakından tanıyacak ve onları nasıl geliştireceğiniz konusunda bilgi sahibi olacaksınız. Çocuk gelişimi, basit bir konu olarak görülmemektedir. Zira çocukluk dönemini en iyi şekilde geçiren kişilerin gelecekte daha başarılı olduğu tespit edilmiştir. Bilimsel çalışmalar da göz önüne alındığında çocuk gelişimi kurslarının çok önemli bir husus olduğunu görüyoruz.

Sizde Çocuk Gelişimi Eğitimi ve MEB Onaylı Sertifika almak isterseniz 0312 232 11 12 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

SON HABERLER