Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Ünlü Oyuncu Oktay Gürsoy 3Bilgi'de Diksiyon eğitimlerine başladı

Eşkiya Dünya Hükümdar Olmaz dizisinden kısa süre önce ayrılan Oktay Gürsoy nam-ı diğer Mahmut 3Bilgi Eğitim Kurumları'ında Diksiyon ve Etkili Konuşma Eğitimlerinde deneyim paylaşımı derslerine giriyor.
Ünlü Oyuncu Oktay Gürsoy 3Bilgi'de Diksiyon eğitimlerine başladı

Ülkemizde reyting rekorları kıran "Hatırla Sevgili, Canım Ailem, Aşk ve Ceza, Dila Hanım ve son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizilerinde rol alan ünlü oyuncu Oktay Gürsoy "Deneyim Paylaşımı" dersleri için 3Bilgi Eğitim Kurumları'nda öğrencileri ile buluşuyor. Siz de Tolga Bare Yönetiminde ayrıca Oktay Gürsoy'un deneyim paylaşımı yaptığı derslere katılabilirsiniz. Eğitim günlerini 0312 232 11 12 numaralı telefonumuzdan öğrenebilirsiniz.

Oktay Gürsoy - 3Bilgi

Oktay Gürsoy Kimdir
İlk, orta ve liseyi Ankara' da tamamladı. 2003'te Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. Eğitimi süresince çeşitli oyunlarda rol aldı. Şahin Bey adlı TV filmiyle kamera karşısına geçti. Şehit Kamil ve Gelinin Binbaşıya Ağıtı adlı TV filmlerinde de ilk başrol tecrübelerini yaşadı. Eğitiminin son yılında Hatırla Sevgili'de Salim karakterini oynadı. 2007'de mezun oldu. 2008'de Canım Ailem'de Kenan karakterini oynadı. Bu projenin ardından 2009'da yine Aşk ve Ceza'da oynadı.Son olarak izlenme rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mahmut karakterini canlandırdı.

Oktay Gürsoy - 3Bilgi Eğitim

 

 

SON HABERLER