Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Bilgisayar Kursu Ankara Çayyolu

Bilgisayar Kursu Ankara Çayyolu semtinde 3Bilgi Eğitim Kurumları Mobil Eğitim Sistemi ile eğitim vermektedir.
Bilgisayar Kursu Ankara Çayyolu

Bilgisayar Kursu Ankara Çayyolu semtinde kurumumuzun mobil olarak verdiği bilgisayar kursu hizmeti vardır. Ankara Yenimahalle ilçesine bağlı Çayyolu'nda Bilgisayar Kursu almak isteyen kişiler 0312 232 11 12 numaralı telefonumuzu arayarak bilgi alabilir ve eğitim başlama tarihlerini belirleyebilirler.

Mobil Eğitim Hizmetimiz ile Çayyolu semtinize gelerek eğitim veriyoruz. Tam Donanımlı Bilgisayarlarımız ile evinize gelerek size sorunsuz bir bilgisayar eğitimi alma keyfini yaşatıyoruz.

Bilgisayar alanında hangi eğitimi almak isterseniz programımızı ona göre yapıyor ve sizin isteklerinizi karşılayacak ihtiyaç analizimizden sonra eğitime başlıyoruz. İster kadın ister erkek eğitmenlerimizden eğitim alma hakkınızıda hatırlatmak isteriz.

Bilgisayar Kursu Ankara Çayyolu'ndanki evinizde aldıktan sonra dilerseniz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınavlara bizim aracılığımız ile girebilir ve MEB Onaylı sertifika alabilirsiniz. Dilersenizde sadece eğitim aldığınızı belgeleyecek kurs katılım belgesi de alabilirsiniz.

Eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizi 0312 232 11 12 numaralı telefondan hergün sabah 09:00 akşam 09:00 saatleri arasında arayabilir dilerseniz 0850 303 88 68 numaralı çağrı merkezimizden de 7 gün 24 saat bilgi alabilirsiniz.

SON HABERLER