Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Nostalji kokan klavyeniz olsun ister misiniz?

Qwertywriter isimli Amerika Teknoloji firması daktilo görünümlü klavye üretti. Teknoloji ile iç içe giren yaşantımızın bir köşesinde eskiyi hatırlamak isterseniz sizde bu klavyeye sahip olabilirsiniz ama fiyatı biraz tuzlu...
Nostalji kokan klavyeniz olsun ister misiniz?

Bilgisayarlarla tanışma safhası öncesine, kağıt ve kalemle yazmanın ise sonrasına denk gelen dönemde yazı yazmayı sevdiren, tuşlara her basışta yazmayı zevkli kılan daktiloyu özlüyorsanız ve keşke bu güzel aletlerin günümüz mobil dünyasının kullanım koşullarına ayak uyduran bir versiyonu olsa diyorsanız Qwerkywriter klavyeler tam size göre.

Klasik siyah daktilo görünümündeki Qwerkwriter’ı Bluetooth ya da Wi-Fi aracılığıyla masaüstü bilgisayarınıza ya da tabletinize bağlayabiliyorsunuz. Alüminyum malzeme kullanılarak üretilen 1 kilo 360 gram ağırlığındaki klavye, eskinin daktilolarına tam olarak yaklaşamasa da kablosuz bir klavye için oldukça ağır cüssesiyle daktiloyu anımsatıyor.

Qwerkywriter’ın mekanik harf takımı ve diğer eylem tuşları, yazı yazılırken daktilonun çıkardığı “tık tık tık” sesini anımsatan bir ses çıkarıyor. Bu daktilo klavyede ayrıca, gerçek bir daktiloda bulunan kağıt şeridi, kağıdın sarılı olduğu silindir ve satır başı yapmaya yarayan bir şaryo, sembolik olarak yer alıyor. iOS, Android, Windows 10 ve OS X uyumlu şarj edilebilen klavye, kullanıcılara 3 aylık bir pil ömrü sunuyor ve resmi internet sitesinde 349 dolar fiyat etiketiyle satılıyor.

Klavye

SON BLOGLAR