Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

WhatsApp artık webden de kullanılabilecek

Tüm dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı artık bilgisayarınızdan kullanabileceksiniz..
WhatsApp artık webden de kullanılabilecek

Facebook satın aldıktan sonra hızlı büyümesiyle dikkat çeken WhatsApp webden de kullanılama açıldı/p>

Webden kullanım için harici uygulamaların olduğu ve güvenlik açıklarının oluştuğu WhatsApp, belki de kullanıcı isteklerinin artmasıyla birlikte bu özelliğiyle mobilden webe adım atan girişimler arasında yerini aldı.
Yeni kullanıcıların hesap açamayacağı WhatsApp’ın web versiyonuna, varolan kullanıcı hesabınızla bağlanabiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gerekense Android, Blackberry ve Windows kullanıcıysanız WhatsApp’ın en yeni versiyonunu indirerek webde yer alan QR kodu okutmanız olduğunu belirtelim.

Bu sevindirici haberin Apple kullanıcılarını kapsamadığını paylaşmak da yarar var.  WhatsApp kurucusu Jan Kaum bunun sebebininse Apple’ın kısıtlamalarından kaynaklandığını açıkladı.
Apple cihaz haricinde diğer mobil cihaz kullananlar için devam edelim, webden WhatsApp’ı kullanmak için Google Chrome tarayıcısından https://web.whatsapp.com/ adresinde QR kodu okutmanız yeterli.

Sadece mobil kullanımıyla 700 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaşan WhatsApp web özelliğiyle yeni kullanıcı kazanamayacak ama aktif kullanım sayısını artıcak görünüyor. Apple kullanıcıları içinse müjdeli haberin ne zaman geleceğini birlikte göreceğiz/p>

SON BLOGLAR