Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

İnsan Kaynakları Kursu 2016 Kampanyası

Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı İnsan Kaynakları Kursu ve Sertifikası almak isterseniz 3Bilgi Eğitim Kurumları ile görüşebilirsiniz. Eğitim detaylarını aşağıda görebilir, aklınıza takılan başka herhangi bir konu olduğu takdirde bizi 0312 232 1112 numaralı telefondan arayabilir ya da alttaki SİZİ ARAYALIM linki tıklayarak sizi arayıp bilgi vermemizi isteyebilirsiniz.
İnsan Kaynakları Kursu 2016 Kampanyası

İnsan Kaynakları Yönetimi niçin önemlidir?
Günümüzde ister kar elde etme amacıyla kurulmuş olsun ister sosyal fayda üretme hedefiyle kurulmuş olsun, bütün örgütlerin başarılı bir şekilde işleyebilmesi için insan kaynakları yönetimi sistemine ihtiyacı olduğu bir zorunluluk olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsan kaynakları yönetimi ile ilgili birimleri bulunmayan örgütlerin varlıklarını sürdürmeleri neredeyse imkânsızdır.

İş ve çalışma dünyasının değişen doğası gereği işe alım ve personel seçimi, çalışanların eğitimi, örgütsel değişim ve organizasyonun yeniden yapılandırılması konularında planlamaları yapar. Nitelikli çalışanları çekmek ve onlara en uygun olduğu işleri vermek kurumu başarısı için önemlidir. Aynı zamanda fazlalık çalışanların azaltılması veya fazlalık bölümlerin kaldırılması yine insan kaynakları planlaması ile ilgilidir. İşletmeler büyüdükçe çalışan sayısının artması sonucunda örgütlenmelerinde yeni yöntemler arayışına girerler. İnsan kaynakları yönetimi profesyonel bir şekilde yürütülmesi gereken bir yönetim alanı haline gelmiştir.

Sizi Arayalım

İnsan Kaynakları Sertifikası alanlar nerelerde çalışabilir?
İnsan Kaynakları Yönetimi konusunda kendisini geliştiren kişiler kurumsal firmaların İK departmanlarında rahatlıkla çalışabilmektedir. Yukarıda bahsettiğimiz nedenlerden ötürü işletmeler varlıklarını sürdürmek ve kar elde etmek istiyorsa mutlaka örgütte İnsan Kaynakları departmanı oluşturmak zorundadır. Bu tespitin yerinde olduğunu gören işletmeler hızla bünyelerinde İnsan Kaynakları departmanı oluşturmakta ve bu alanda kalifiye çalışan açığı ortaya çıkmaktadır. Çeşitli elaman ilan sitelerinde gazete ilanlarında sıkça İnsan Kaynakları Departmanında çalışacak, yetişmiş iş gücü arandığını görmekteyiz.

3Bilgi İnsan Kaynakları Kursu ile kendinizi geliştirebilirsiniz
3Bilgi İnsan Kaynakları Kursu 84+30 saat ile alanınızda uzman olmanızı sağlayacak bir müfredat ile Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı olarak verilmektedir. Ayrıca SGK Mevzuatı eğitimi de verilerek bu alanda da Sertifika sahibi olmanız sağlanmaktadır.

Sizi Arayalım

3 Farklı Sertifika
İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimini tamamlayan öğrencilerimiz MEB Onaylı İnsan Kaynakları Sertifikasının yanında İş Hukuku Eğitimi Sertifikası ve SGK Eğitimi Sertifikası alarak tam donanımlı mezun olurlar.

84 Saat İnsan Kaynakları Eğitimi
İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi yeni güncel içeriklerle ve örnek olaylarla güçlendirilmiş yepyeni müfredatla öğrencilerimize sunulmaktadır. 5 Farklı Öğretmen ile ( Akademisyenler ve Sektör Temcilcileri) profesyonel olarak eğitim alırlar.

30 Saat MS Office Programları Eğitimi
İnsan Kaynakları Eğitimi alan öğrencilerimize ayrıca 30 saat günlük hayatta en çok kullandığımız Office Programlarından Word, Excel ve Power Point Eğitimi veriyoruz. Öğrencilerimiz dilerse Bilgisayar İşletmenlik Sınavına da katılarak MEB oanylı sertifika alabilirler

VİP Sınıflarda eğitim
İnsan Kaynakları Eğitimlerini 10 Kişilik Özel tasarım VIP sınıflarda veriyoruz. Sınıflarımız sizin konforlu eğitim alabilmeniz için tasarlanmıştır. 

İnsan Kaynakları Sınıfı

Tüm Ulaşım Araçlarına Yakın Lokasyon
3Bilgi Eğitim Kurumları; Metro, EGO Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, ve Minübüslere çok yakın olan Necatibey Caddesindedir.

Piyasa Değeri 130 TL olan 2 Kitap Hediye
İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimine katılan öğrencilerimize Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuğlu'nun İnsan Kaynakları Yönetimi Kitabı ve Sosyal Güvenlik Maşmüfettişi İsa Karakaş'ın Uygulamalı Sosyal Güvenlik El Kitabını hediye ediyoruz.

Sizi Arayalım

Ücret: 1.350 TL DEĞİL 875.00 TL
İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi 2016 Yaz kampanyası çerçevesinde tüm eğitim bedeli 875.00 TL belirlenmiştir. 

Eğitim Garantisi
Öğrencilerimiz; İnsan Kaynakları Eğitim Programını tamamlayıp MEB tarafından yapılan sınava girip başarılı olsalar dahi, kendilerini eksik hissettiği konularda ya da en başından itibaren yeni açılacak İnsan Kaynakları Gruplarına ÜCRETSİZ olarak katılabilirler

 

SON HABERLER