Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi alımı yapacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül toplam 6.000 peronel alımı için (Zabıt Katibi, Gardiyan, Mübaşir, Şoför) çalışmaların sona erdiğini kısa zaman içerisinde personel alım ilanının yayınlanacağını açıkladı.
Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi alımı yapacak

Adalet Bakanlığı'nın bu yıl sonuna doğru Zabıt Katibi alımı yapacağı uzun süredir konuşuluyordu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül yaptığı açıklamada kısa zaman içinde 6.000 personel alınacağını ve ilanın en kısa sürede yayınlanacağını dile getirdi. En az lise mezunlarının başvuru yapabileceği Zabıt Katibi sınav müracatı için KPSS'den asgari 70 puan almak gerekiyor. 6.000 personelden en az 2.000 kişinin Zabıt Katibi olarak istihdam edilmesi bekleniyor.

2011'den beri Ankara'nın en çok Zabıt Katibi yetiştiren kurumumuz tam kadro olarak bu sınav içinde hazırlıklarını tamamladı. Hem hız (prestij) grupları hem de sınav hazırlık gruplarında kayıtlar alınmaya devam ediyor. Siz de Zabıt Katibi olmak isterseniz 0312 232 11 12 ya da 0312 911 32 32 numaralı telefonlarımı arayabilir ya da aşağıdaki formu doldurabilir ve ön kayıt yapabilirsiniz.

Ön Kayıt Formu

KAYIT OL

SON HABERLER