Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

F Klavye kullanılması teşvik ediliyor

F klavye kursu denilince ilk akla gelen yerlerden biri olan 3Bilgi Eğitim Kurumları, F klavye seferberliğinin ardından F klavye öğrenmek isteyenlere katkı amaçlı fiyat indirimine gitti.
F Klavye kullanılması teşvik ediliyor

Türkçe alfabemize en uygun klavye olması ile dikkat çeken F klavye, sonunda hükümetin dikkatini çekmeyi başardı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Ekrem Erden hükumet olarak F klavye kullanılması için seferberlik başlattıklarını açıkladı. Bunun ilk uygulamasınıda parti genel merkezinde yaptıklarını dile getiren Ekrem Erden, gönüllülğk esasına dayanan bir sistemle parti genel merkezimizde Q klavyeden F klavyeye geçen herkese aylık eztra olaka 50 TL ücret yatacaktır dedi.

On Parmak Klavye konusunda kendini ispatlamış kurum 3bilgi ise bu seferberliğe katkıda bulunmak amacı ile 350 TL olan F Klavye Kursunu 200 TL'ye indirerek F Klavye kullanmak isteyenlere destek verdiğini göstermiş oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan 3Bilgi Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Mesut Karaağaç şunları söyledi: "Bugüne kadar yüzlerce kişiye F klavye öğrettik ve F Klavyenin öneminden bahsettik. F Klavye Türkçemize en ugun tamemen Türk kullanıcılar için tasarlanmış bir klavyedir. F klavye kullanarak daha hızlı yazabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Hukümetin ilan ettiği F klavye seferberliğine katkıda bulunmak amacı ile fiyat indirimine gittik. "     

SON HABERLER