Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Çözümleyici Kadrosu Programcılık Sertifikası

Çözümleyici Kadrosu Programcılık Sertifikası 3Bilgi Eğitim Kurumları'nda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olarak verilmektedir.
Çözümleyici Kadrosu Programcılık Sertifikası

Çözümleyici Sertifikası alarakta bilinen Programcılık Sertifikası atamalarda ve görevde yükselme sınavlarında kullanabilirsiniz. Kamu'da çözümleyici sertifikası olarak adlandırılan sertifika esasında 400 saatlik Programcılık Sertifikasıdır. Programcılık sertifikasının bir diğer adı ise çözümleyici sertifikasıdır. Son zamanlarda kamuda görevde yükselmede istenilen çözümleyici sertifikasını kursumuzdan MEB onaylı olarak alabilirsiniz.
Sertifika sınavları MEB tarafından yapılmaktadır. Hem uygulama hemde ters sınavından 45 ve üstü puan alan adaylar sınavdan başarılı olarak kabul edilir ve sertifika almaya hak kazanır.
Son süreçte görevde yükselmede istenilen 2 işletim dili bilme ve 2 program dili bilme şartını bu sertifikayı alarak karşılayabilirsiniz.

Çözümleyici kadrosuna geçiş için istenilen Programcılık kursu kurumumuzda 600.00 TL'dir. Sizde bu sertifikayı almak istiyorsanız 0312 232 11 12 numaralı telefonumuzu aramanız yeterli.

SON HABERLER