Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Web Tasarım Kursu Ankara

Web tasarım kursu Ankara sınırları içerisinde faaliyet gösteren 3Bilgi Eğitim Kurumları bünyesine verilen kurslardan bir tanesidir.
Web Tasarım Kursu Ankara

Web tasarım kursu Ankara denildiği zaman ilk akla gelen yerlerden birisi olan 3Bilgi Eğitim Kurumları bugüne kadar yüzlerce kişiyi web tasarım uzmanı olarak yetiştirmiştir. Web tasarım kursu boyunca öğrencilerimiz kendi projeleri ile çalışarak kurs sonunda kendilerine ait web sitesi yaparak kurstan ayrılmaktadır.

Web tasarım kursunda PHP, ASP, HTML, Photoshop kullanmasını öğrenerek zaman kaybı olmadan Web tasarım konuaunda uzman olmaktadırlar.

Bir web sitesini hayata geçirmek profesyonel anlamda iki aşamadan oluşmaktadır. Birincisi web tasarım diğeri ise web yazılımıdır. Web tasarımı Photoshop sayesinde hayal gücünüzü kullanarak dilediğiniz gibi yapabileceksiniz, yaptığınız tasarımın CSS kodlamasıda yapıldıktan sonra sıra yazılıma gelmektedir. PHP, ASP ya da HTML ile web sitenizi yazabileceksiniz.

Yukarıda sayılan yazılım dilleri ya da programların haricinde ise dreamweaver programı ile web sitesi hazırlayabilirsiniz. Bunların yanında Wordpress ve Joomla adlı hazır templateler üzernde de çalışarak web sitenizi yapabilirsiniz.

Kurslar ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.

0312 232 11 12

SON HABERLER