Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Eğitim ücretlerinizin Yüzde 50'si KOSGEB'ten

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yayınlanan genel destek programları çerçevesinde Kobilerin alacağı eğitimlerin ücretinin %50'si KOSGEB tarafından karşılanıyor.
Eğitim ücretlerinizin Yüzde 50'si KOSGEB'ten

KOSGEB bu programın amacını; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında, küçük ve orta ölçekli işletmelerin payını ve etkinliğini artırmak, rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek, sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek olarak açıklamıştır.

Hangi Eğitimlere Destek veriyor?
KOSGEB, İşletmelerin Genel Yönetim, Pazarlama Yönetimi, Üretim Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Mali İşler ve Finansman Yönetimi, Dış Ticaret ve Uluslararası Mevzuat, Bilgisayar ve Bilgi Teknolojileri,Enerji Teknolojileri, Yeni Teknik ve Teknolojiler, Yenilik, Mesleki ve Teknik Eğitim, CE İşareti, Ürün Belgelendirme ve Çevre konu başlıklarında alacakları eğitimlere destek verilir.

Desteğin üst limiti nedir?
Yukarıda sayılan eğitimlerde üst limit 4.000.00 TL (Dört Bin Türk Lirası) 'dır.

Bu desteği Nasıl alabilirsiniz?
Öncelikle firmanızın KOSGEB veritabanına kayıt olması gerekmektedir. Bunun haricinde geri kalan tüm prosedürler 3Bilgi Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörleri tarafından yürütülmektedir.

KOSGEB, KOBİLERİ nasıl sınıflandırmıştır?

a) Mikro işletme: On kişiden az yıllık çalışan istihdam eden ve yıllık net satış hasılatı ya da mali bilançosu bir milyon Yeni Türk Lirasını aşmayan çok küçük ölçekli işletmeler, 
b) Küçük işletme: Elli kişiden az yıllık çalışan istihdam eden ve yıllık net satış hasılatı ya da mali bilançosu beş milyon Yeni Türk Lirasını aşmayan işletmeler, 
c) Orta büyüklükteki işletme: İkiyüzelli kişiden az yıllık çalışan istihdam eden ve yıllık net satış hasılatı ya da mali bilançosu yirmibeş milyon Yeni Türk Lirasını aşmayan işletmeler.

Yukarıda belirtilen işletme türlerinin hepsi de bu destekten yararlanabilmektedir.

Eğitimler 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından veriliyor
Eğitimler KOSGEB tarafından akredite edilmiş 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından verilmektedir. 

3Bilgi'den de %10 Destek!
İlk kez çalışacağımız firmaların eğitim ücretlerinin %10'unu nu da 3Bilgi Eğitim Kurumları karşılıyor. Yani %50 KOSGEB, %10 3BİLGİ %40'da Eğitim alacak firma eğitimin ücretini üstlenmiş olmaktadır.

Bizi Arayın Sizi Detaylı Bilgilendirelim
3Bilgi Eğitim Kurumları olarak eğitim danışmanlarımız 7 gün 24 saat sizlerin hizmetindedir. Bizlere mesai saatleri içerisinde 0312 232 11 12 numaralı telefondan harici zamanlarda ise 0532 318 35 41 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz...

SON HABERLER