Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Bilgisayar Kursu Soruları

Bilgisayar Kursu sorularını adaylar için tasnif ettik. MEB Bilgisayar İşletmenlik Kursu sorularını web sitemizden indirebilirsiniz.
Bilgisayar Kursu Soruları

Bilgisayar Kursu Soruları, Bilgisayar İşletmenlik Sınavına girecek adaylar için büyük önem taşımaktadır. Bilgisayar Sınavı iki aşamadan oluşmakta hem teorik hemde pratik sınav yapılmaktadır.

Sınav Süreci Nasıl iİşliyor?

Bilgisayar Kursu Sorularını çözebilmeniz için öncelikle MEB Onaylı bir bilgisayar Kursun'dan eğitim almanız gerekmektedir. MEB her iki ayda bir bilgisayar sınavı yapmaktadır. Bu sınavda başarılı olan adaylar Bilgisayar İşletmenlik sertifikasını almaktadır.

Öncelikle teorik sınava giren adaylar 120 soru üzerinden en az 45 puan almaları gerekmektedir. Teorik sınavdan 45 puan ve üstü alan adaylar ertesi gün yapılan uygulama sınavından da 45 puan ve üstünü almaları gerekir. Her iki sınavdan da barajı geçen adayların sertifikaları 1 hadta içerisinde çıkmaktadır.

Bilgisayar Kursu Soruları oldukça kolay ve standart bir bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla çözebileceği nitelikletdir. Bilgisayar Kursu Sorularını bilgisayarınıza indirdikten sonra karşınıza hem test sınavı sorularıı hemde uygulama sınavı soruları çıkacak. İndirdiğiniz soruları çözdüğününüz takdirde gerçek sınavdan da rahatlılla yüksek not alabilirsiniz.

Bilgisayar Kursu sorularını nasıl indireceksiniz?
Soruları 3bilgi.com adresimizden üstte üye ol kısmını tıklayıp üye olarak çıkmış çıkmış Bilgisayar Kursu Sorularını indirebilirsiniz. Sınavda başarılar...

SON HABERLER